Valg af Bredbånd?

 

Når du skal vælge bredbånd, vil der være flere ting der skal tages stilling til. For at finde ud af, hvilket bredbånd der passer bedst til dig/jer, er der nogle ting man skal være bevidst om, da det i sidste ende kan have indflydelse på det rigtige valg af bredbånd.

Som noget af det første bør du kigge på behovet. Er behovet kun at surfe på nettet, og læse E-mails i ny og næ, så kan det sagtens været nok med en hastighed på 10-15 mbit. Dog har det også betydning, om du er ene om at benytte dig af forbindelsen, eller om I er flere der skal dele. Så vil vi anbefale en minimums hastighed på 20 mbit, da den pludseligt skal deles med flere. 

Er du til online spil eller er du en af de efterhånden mange, som benytter dig af at streame film og tv, så skal du endnu højere op i hastighed. Her anbefaler vi en forbindelse på ikke under 40 mbit og gerne hurtigere. Igen, er der flere i husstanden, så skal I endnu højere op og måske kigge på en mindst 50 mbit.

Upload er heller ikke at forglemme, men det er langt de færreste der uploader særligt meget. Men ved du allerede, at du kommer til at uploade en masse, så skal du også vælge en forbindelse med et højt mbit i upload. – Dette gør sig dog ikke gældende, hvis bare du skal lægge billeder på Instagram eller andre sociale medier.

Foruden valget af hastighed, så skal man også gøre op med sig selv, hvilke krav man har til sin udbyder. Når det kommer til support, så er der stor forskel på de forskellige udbydere. Næsten alle har oplevet problemer med, at internettet går ned eller pludseligt helt forsvinder. Så er det jo rigtig rart, at man har en udbyder som yder god service og er til at komme i kontakt med. 

Hvordan finder du så ud af, om din kommende udbyder har det? Det gør du ved at se på den Trustpilot anmeldelse, som tidligere og nuværende kunder har givet dem. Husk dog at være kritisk, da der er langt flere der har tendens til at skrive en anmeldelse om et produkt, når de har haft en negativ oplevelse.- Ikke mange tager sig tiden til, at skrive en anmeldelse, når de har en positiv oplevelse, eller er tilfredse med deres produkt.

En anden måde at tjekke op på de forskellige udbydere, er ved at finde anmeldelser om dem på denne side. Her har vi forsøgt at skrive anmeldelser af de fleste udbydere i Danmark.