Valg af mobilabonnement?

 

Hård konkurrence blandt teleselskaberne er godt for forbrugerne.

Indenfor de sidste år, er der kommet mange nye mobilselskaber til. Det har betydet, at kampen om kunderne er blevet større, hvilket kommer os forbrugere til gode. I Danmark skifter godt hver tredje forbruger årligt mobilselskab. Netop dette vidner om, hvor stor konkurrencen er på marked.

Mobilselskaberne kan ikke deles ind i “gode” og “dårlige”, da det handler om, at finde det bedste og det billigste mobilabonnement, som passer helt perfekt til dig. Du kan sagtens google dig frem til det “bedste” mobilselskab, men det er ikke ensbetydende med, at det netop er det bedste for dig. Så selvom det står på Trustpilot eller andre lign. sider, så er du altså nødt til at sammenligne mobilselskaberne ud fra dine behov og ikke andres.

Derfor er det vigtigt, at du kender dit eget mobilforbrug og de ønsker du har til dit kommende mobilselskab.

Så find ud af, hvad dit taletidsforbrug er hver måned – dit data behov og om du har brug for udenlandstelefoni eller data. Ud fra det kan du se, hvilke mobilselskaber som kunne være interessant for dig. Kig gerne nogle måneder bagud, da forbruget kan svinge meget fra måned til måned.

Det er ærgerligt at binde sig til et abonnement, hvis du har valgt ud fra en måned, hvor du har haft et lavt forbrug, eller et højt. Dette tjekkes gerne på de forskellige selskabers selvbetjeningssider.

Når du har sporet dig nogenlunde frem til, hvad dit behov er, så skal du i gang med at finde et nyt mobilselskab.

På mobilabon.dk har vi prøvet at gøre det hele lidt lettere for dig, og dermed hjælpe dig lidt bedre på vej. Som sagt, så kan vi ikke fortælle dig, hvilket mobilselskab du skal vælge, men vi kan være behjælpelige med at sammenligne dem for dig. 

 

Lad vær’ med at betale for meget.

Det er en god idé, at skabe et overblik over sit forbrug. Da man på den måde kan finde ud af, om der er steder, hvor man kan spare penge hver eneste måned.

Altså, betal ikke for noget du ikke bruger.