Ændring af bredbånd

 

Det er faktisk forholdsvis nemt at skifte bredbånd. 

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at skifte bredbånd. Enten fordi du vil spare penge og skifte til et billigere abonnement, eller fordi du ikke er tilfreds med nuværende. Hvad end det er det ene eller det andet, så skal du starte med at undersøge din bindingsperiode hos din nuværende bredbåndsudbyder.

Det er nemlig sådan, at mange bredbåndsudbydere har en bindingsperiode på 6 måneder. Er denne periode udløbet, så kan du nemt opsige dit abonnement. Det er dog en god ide altid lige at overveje en ekstra gang inden du opsiger dit nuværende bredbånd, da der kan gå tid fra, at du har bestilt det nye bredbånd til denne forbindelse faktisk er aktiv i dit hjem.

Er din bindingsperiode ikke udløbet, så er du forpligtet til at betale fuld pris i den resterende periode. Når bindingsperioden er gået, så er det i de fleste tilfælde gratis at skifte bredbånd. Overvej derfor altid om det virkelig er nødvendigt at skifte bredbånd før tid.

Når du har opsøgt dit nuværende bredbånd og bestilt et nyt, så skal du blot vente på at der kan skabes forbindelse.

 

Bredbånd uden binding?

 

Du kan godt få bredbånd uden binding.

Der findes udbydere, der tilbyder bredbånd uden binding. Dog skal du være opmærksom på, at de udbydere tilbyder bredbånd, der er begrænset til enkelte dele af landet. Du skal derfor som forbruger undersøge, hvad der tilbydes i dit område.

Som udgangspunkt skal du være forberedt på, at være bundet i 6 måneder måneder, når du køber et bredbåndsabonnement.