Hvad er Mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er intnet du kan have med dig overalt. 

Nu tænkter du sikkert. Alle har vel mobiler med data – altså adgang til internettet som de kan dele. Og jo det har de fleste, men det har de ikke altid haft. Rigtig mange især rejsende brugte mobilt bredbånd. Vi tror dog stadig, at mobilt bredbånd er en god ide, så du ikke behøver dele data fra din mobiltelefon.

Vi er hele tiden på farten. På arbejde, på ferie, opholder sig andre steder end derhjemme og vil du være sikker på, at kunne få adgang til internettet, så er det en god ide at investerer i et mobilt bredbånd.

Et mobilt bredbånd er et lille stik – faktisk et USB-stik, og fylder derfor ikke ret meget. Skal du f.eks. arbejde så er det langt mere hensigtsmæssigt for dig at kunne kigge på din computerskærm fremfor en telefon eller mindre tablet. Derudover hvis din data på din mobiltelefon er dårlig, så kan du måske ikke dele den til din computer.

Det mobile bredbånd på USB-stikket indeholder et SIM-kort, som gør at du kan bruge det til at gå på internettet når du stikker den i din computer.

Mobilt bredbånd er for dig ..

– Der er på farten og vil være sikker på altid at have god dækning.

– Der ikke bruger ret meget data, men blot har brug for at tjekke mails osv.