Hvad er det bedste mobilabonnement for dig?

Ved du egentligt, hvor meget du bruger din mobiltelefon?

Der er ingen tvivl om, at vi bruger vores mobiler mere og mere. Mange har endda erstattet computeren, med deres mobiltelefon. Men har du tænkt over, hvor mange timer du taler om måneden, hvor mange sms’er du sender, og hvor mange GB data du bruger hver måned?

Faktisk er der flere ting, som du bør være opmærksom på, når du overvejer at skifte udbyder eller abonnementer. Dækning, kundeservicen og prisen i forhold til dit nuværende mobilabonnement? Hvad er prisen for fri tale, fri sms og fri data? Det er ikke bare lige, og derfor forsøger vi, at klæde dig så godt på som muligt.

Dækning – er der signal?

Når det kommer til de forskellige teleselskaber, kan der være stor forskel på hvordan de dækker. Dette skyldes, at selskaberne bruger forskellige telemaster. Så inden du skifter abonnement, skal du tjekke dækningen hos det selskab, som du vil skifte til. Du kan på de forskellige teleselskabers hjemmeside se, hvor de giver god forbindelse. Lokalt kan der være meget store forskelle i forbindelsen, så vil du være helt sikker, så prøv evt. at spørge dine naboer. Dog kan du På nyere telefoner, få bedre dækning ved at bruge wifi-opkald.

 

Wi-fi opkald – få et bedre signal

Wifi opkald er en teknik, der omdanner din router derhjemme til din egen personlige telemast. På den måde behøver du ikke bekymre dig om at skulle fange signalet fra en telemast.Wifi opkald er dog kun muligt, så længe du kan fange dit wifi-signal. Du kan for eksempel ikke ringe gennem dit router, hvis du er i den anden ende af byen.YouSee, Telmore, CBB Mobil, Telenor og 3 er nogle af de selskaber, der tilbyder wifi opkald på nogle telefoner. På selskabernes hjemmesider kan du finde en guide til, hvordan du slår det til.

TIPS & TRICKS

 

Det bedste og altså det billigste mobilabonnement finder du ved at kende dine behov.

 

Det kan også være en stor hjælp, at spørge venner, familie eller kollegaer ind til erfaringer og holdninger med de forskellige abonnementer og teleselskaber.