GREENTEL


Greentel er et af de nyere mobilselskaber, der stadig bliver drevet af de nuværende ejere, som startede det i 2012.

De har blandt andet nogle af de mere interessante pakker for familier på markedet, ligesom de generelt har et bredere udvalg af muligheder end de fleste udbydere. Pakkerne egner sig bedst til dig, der ikke har brug for specielt meget data, men dog gerne vil kunne være på nettet fra mobilen og bruge den mere eller mindre dagligt.

Alle mobilpakkerne indeholder EU-data.

Der er masser af muligheder for at kombinere pakker, men de er generelt mest interessante, hvis du kan holde dig til det mere basale forbrug.

Greentel er drevet af MobileValue, der har Telekæden som en af sine største aktionærer. De driver også en række andre mobilselskaber.

TELEFONI HOS GREENTEL

Greentel har generelt set skarpe priser på markedet og et bredt udvalg af pakker, til både familier og enkeltpersoner. Der er EU-data inkluderet i samtlige abonnementer. Skal du kun bruge ét abonnement, er de generelt skarpest til dig, der ikke har et alt for stort forbrug. 

Greentels stærkeste produkter er deres pakker til under 100 kroner, men de har også familiepakker, der vil være interessante for mange familier.

Du kan se alle familiepakkerne på Greentels hjemmeside ved at trykke HER

SERVICE

Forbrug i udlandet er inkludret i alle pakker til mobiltelefoni. Du har altså fri SMS/MMS, ligesom du kan bruge alt din inkluderede tale. Du har også adgang til data, men typisk dog med mindre data til rådighed, når du er i udlandet.

Du har altid adgang til 4G, ligesom der er mulighed for at tilkøbe ekstra data. Det kan du både gøre for altid eller kun for resten af en måned, men det sidste er dog væsentligt dyrere.

Til mobil bredbånd er der også pakker, der gør det let at have netadgang i EU, men du kan også få et billigere abonnement, hvis du kun har brug for adgang i Danmark.

ANMELDELSER

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, som de har modtaget, og blandt andet teleudbyderne får mange anmeldelser på hjemmesiden. Greentels ligger i den absolutte top med en score på 8,9 blandt udbyderne. 

Der er stort set kun ros til udbyderen, der får ros for både service og dækning, ligesom kunderne generelt oplever, at de får præcis det de forventer, og at tingene bliver leveret som forventet.

Man skal grave for at finde de negative anmedelser, men her er det især prisen, som kunderne synes er for høj. 

Alt i alt er der dog især de seneste år klar overvægt af glade og tilfredse kunder. Vil du selv læse forbrugernes anmeldelser på Trustpilot så tryk HER